Taller d’expressió corporal i moviment en el marc del Dansòmetre 2023

19/04/2023 - 19:00h

Un experiment sensorial mitjançant dinàmiques de teràpia corporal, dansa, contact, ioga i altres

El Servei de Cultura, amb la col·laboració del Servei de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, organitza el proper dilluns 24 d’abril, a les 7 de la tarda, un taller d’expressió corporal i de moviment en el marc del Dansòmetre 2023 a l’Espai Jove La Nau. Es tracta d’una proposta gratuïta adreçada a persones a partir de 18 anys.

La tallerista Heika Villar, una de les membres de la companyia Sound de Secà que actuarà el proper mes de juny a l’exterior de l’Auditori Maria Rosa Juncosa, proposarà un experiment sensorial mitjançant dinàmiques de teràpia corporal, dansa, contact, ioga i altres. Villar proposa un viatge a través del cos amb l’objectiu d’habitar-nos una estona, treballar l’expressió de les emocions mitjançant el moviment i prendre consciència del moviment a través del joc, la confiança i la improvisació.

El taller tindrà una durada de de 2 hores i les inscripcions es poden formalitzar fins al mateix dia del taller.

La companyia Sound de Secà

Sound de Secà és una companyia d’espectacles de carrer híbrids creada el 2009 amb vocació d’entrar al cor de les persones i omplir-les de complicitat. Tenen una forta estima pel que fan i comparteixen l’incansable objectiu de seguir creixent.

Més informació a: https://joventut.vilafranca.cat/agenda/sound-de-seca

També et pot interessar

Comentaris