El grup de música infantil i familiar Rovell d’Ou presenta un nou CD titulat ‘Jarana Rock’’

19/04/2023 - 17:00h

Aquet és el tretzè treball discogràfic de la companyia, amb onze cançons

El grup de música infantil i familiar Rovell d’Ou acaba de publicar el seu tretzè treball discogràfic, titulat Jarana Rock. El CD conté onze cançons, pròpies i versionades, d’estils musicals molt diversos i per a tots els gustos. Amb gairebé 40 anys a l’esquena, el grup inicia ara la seva agenda de concerts per tot Catalunya.

Entre els temes propis destaquen títols com ‘Gallet Tomaset’ (ranxera rock), ‘L’àvia Tona’ (rockabilly), ‘Mira les ones’ (pop rock) o la balada rockera ‘Clown’. Pel que fa a les versions s’hi poden trobar ‘Jumping Jack Flash’ dels Rolling Stones o ‘Whatever you Want’ dels Status Quo. De l’àlbum també destaca el nou tema ‘El Mico Perico’, compost pel cantautor penedesenc i cofundador del grup, Paton Soler.

El grup està format actualment per Jordi Bové, Ramón Chacón, Adrià González, Oriol Nebleza, Ricard Gázquez, Gerard Fernández, Julen Palomo i Armand Beneyto com a tècnic de so. La producció musical ha anat a càrrec de David Palau i la gravació s’ha realitzat a Divertimento Studio, en coŀlaboració amb Rovell Music. Coincidint amb el nou llançament el grup ha obert una botiga en línia per a la compra del nou CD o de qualsevol altre dels seus treballs anteriors. L’adreça web de la botiga és: https://espectaclesinfantils.es.

També et pot interessar

Comentaris