Diumenge acaba el termini per presentar originals al Concurs de Microrelats

19/04/2023 - 12:54h

Per quart any l’organitza la Fundació Pinnae dirigit als alumnes de primària de les coles de l’Alt i el Baix Penedès

Diumenge 23 d’abril, diada de Sant Jordi, acaba el termini per presentar-se al Concurs de Microrelats que organitza per quart any consecutiu la Fundació Pinnae i que va dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i Baix Penedès.

El Concurs compta amb dues categories: Dracs/Víbries, per l’alumnat de 7 a 9 anys i Cavallers/Donzelles pels alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 250 paraules per microrelat.

El relat presentat ha de fer referència a la Diada Sant Jordi. Tots els escrits hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat. Aquesta nova edició vol continuar inspirant als infants del territori a escriure i fer volar la seva imaginació.

La Fundació Pinnae impulsa per quart any consecutiu, el Concurs de Microrelats per aquest Sant Jordi 2023 i és una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertany cuidar i assegurar el seu futur, i qui sap també si d’un futur escriptor.

També et pot interessar

Comentaris