David Monteagudo publica ‘Fotomatón’ un llibre de relats curts exquitxats de reflexions

18/04/2023 - 11:27h

L’escriptor vilafranquí proposa un recorregut per les seves obsessions a través de textos la majoria d’ells inèdits

David Monteagudo ha tornat a la palestra publicant un nou llibre tot coincidint amb aquest sant Jordi. De nom Fotomatón l’escriptor vilafranquí ha escrit un llibre que no deixa indiferent als seus lectors. A través d’uns textos esquitxats de reflexions personals freqüents (quan no autobiogràfiques), Monteagudo proposa un recorregut per algunes de les seves obsessions. S’atura en els nàufrags de la societat, recupera paisatges de la seva infància, s’endinsa en el procés mateix de l’escriptura o explora els límits entre la realitat i allò fantàstic, aquest revers inquietant de la quotidianitat, aquesta vora afilada entre la por i el desassossec que sovint es filtra al nostre pretesament serè i ordenat món. Però també li apareix aquell pensament d’anar afrontant la vellesa.

Tot plegat una seixantena de relats, dividits per temàtiques, en una barreja d’inèdits i d’altres que han estat publicats en aquest setmanari. Textos curts a semblança del darrer llibre que va publicar el 2018. Monteagudo diu sentir-se satisfet perquè d’entrada ha aconseguit l’objectiu que s’havia proposat generant plors, pors o reflexió als seus fidels lectors.

Passat Sant Jordi té previst fer presentacions del llibre un fet que Monteagudo qualifica de positiu perquè així “la gent ja s’haurà llegit el llibre i podré tenir més debat amb els lectors”.

També et pot interessar

Comentaris