La Granada femení està a un pas de l’ascens a Primera Divisió després de golejar el Molins de Rei (5-0)

16/04/2023 - 17:53h

Les penedesenques només depenen d’elles mateixes

L’equip femení de La Granada va golejar el Molins de Rei (5-0) i, a falta de tres jornades per acabar el campionat, té l’ascens a Primera Divisió com a millor segon de tots els grups, gairebé a tocar.
El duel enfront el Molins de Rei era fonamental. Els dos equips arribaven empatats a la taula (60 punts) i el guanyador donava un pas endavant gairebé definitiu en la batalla per l’ascens de categoria.

El duel va tenir el clar color grana i, en especial, va tornar a ser un festival de la jugadora penedesenca Abril Rodríguez que va marcar quatre dels cinc gols granadencs. La maneta grana es va concretar amb les quatre dianes de Rodríguéz (4’, 49’, 67’ i 90’) i la de Paula Sánchez (79’).

El municipal de La Granada es va omplir de públic i d’ambient per a seguir les evolucions de l’equip. El triomf davant el Molins de Rei deixa el CF La Granada amb tres punts d’avantatge en relació el Molins (63-60) a falta de tres jornades.

D’aquests tres partits pendents, però, La Granada només en jugarà dos. El Marianao Poblet es va retirar i el duel de la penúltima jornada ja està guanyat (3-0). El goal-average amb el Molins de Rei també és favorable a les granes (1-3 i 5-0) i, per tant, una victòria aquest proper cap de setmana al camp del Subirats en el derbi altpenedesenc podria ser definitiu per acabar de certificar l’ascens a Primera Divisió la temporada de la refundació.

També et pot interessar

Comentaris