Domini absolut de l’Esportiu Penedès al campionat de Catalunya de Trail aconseguint 13 medalles

13/04/2023 - 18:05h

Núria Gil va ser campiona per quarta vegada consecutiva

Espectacular actuació de l’Esportiu Penedès al campionat de Catalunya de Trail celebrat a Sant Julià de Cerdanyola. El club penedesenc va aconseguir 13 medalles (9 en categoria individual i 4 més per equips).
En l’apartat individual, Núria Gil va ser campiona per quart any consecutiu, convertint-se en la corredora amb més títols catalans absoluts. A la mateixa cursa, la seva companya Gisela Carrión va ser tercera classificada i Mireia Pons finalitzava en una bona sisena posició.

En homes, Edu Hernández aconseguia el subcampionat, per davant de Víctor del Aguila, qui va ser tercer. També entre els deu primers finalitzaven Arnau Aranda, cinquè, i Andreu Contijoch, vuitè. Aquests resultats van donar el triomf per equips al club penedesenc, tant en homes com en dones i per tercer any consecutiu, un fet sense precedents en aquesta modalitat.

A més, es disputava també la categoria sub23, sobre una distància menor i aquí va prosseguir la festa de resultats. Arnau Montaner, amb molta superioritat, va vèncer en homes, per davant de Sergi Cabeza, qui era segon.

En dones, Maria Carner assolia el títol i liderava un podi 100% de l’Esportiu, amb Laia Montoya segona i Aroa Berenguel tercera. En la categoria Sub23, la classificació per equips es fa basant-se en els dos millors representants de cada equip, i va donar peu a certificar un altre doblet per clubs, tant els homes com les dones.

També et pot interessar

Comentaris