La Fundació Pinnae convoca la 4a edició del Concurs de Microrelats de Sant Jordi

31/03/2023 - 11:42h

La temàtica del concurs ha de ser sobrela diada de Sant Jordi i hi poden participar infants de 7 a 12 anys

La Fundació Pinnae impulsa per quart any consecutiu, el Concurs de Microrelats per a aquest Sant Jordi 2023 dirigit als alumnes de primària de les escoles de l’Alt i el Baix Penedès.

Aquesta nova edició vol continuar inspirant els infants del territori a escriure i fer volar la seva imaginació.
El Concurs s’estructura en dues categories: Dracs/Víbries, per a l’alumnat de 7 a 9 anys, i Cavallers/Donzelles, per als alumnes de 10 a 12 anys. La temàtica és lliure, en llengua catalana i amb un màxim de 250 paraules per microrelat.

El relat presentat ha de fer referència a la Diada de Sant Jordi. Tots els escrits hauran d’estar inspirats en aquesta temàtica, però cada participant serà lliure d’escollir el gènere que prefereixi per al seu relat.

És, doncs, una bona oportunitat de participar i gaudir d’aquesta diada de la cultura i lectura, per escriure sobre aquesta gran festa que viurem tots i que ens pertoca cuidar i assegurar-ne el futur, i qui sap també si d’un futur escriptor/a. El concurs ja porta més de 90 participacions en les tres edicions anteriors.
Deixa’t que la inspiració t’enxampi i explica’ns la teva història, crea el teu relat i participa!

Com participar-hi?

El primer Concurs de Microrelats va sorgir d’una situació excepcional, un moment en què els més joves necessitaven nous reptes i gaudien de més temps en família.
Amb aquesta nova edició del concurs que presenta la Fundació Pinnae, és voluntat continuar estimulant l’escriptura, la literatura, la imaginació i la creativitat entre els nens i nenes. Tota la informació i les bases es poden trobar a www.pinnae.cat.

També et pot interessar

Comentaris