Quimi Portet presenta a Vilafranca el seu primer disc en directe dins el Barnasants

30/03/2023 - 17:06h

‘Si plou, ho farem al pavelló’ il·lustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que no ha deixat de ser fidel al seu propi univers

Aquest diumenge 2 d’abril, a les 7 del vespre, Quimi Portet presenta a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès Si plou, ho farem al pavelló, el primer disc en directe de la carrera de Portet i el seu primer ‘Grans èxits’, el millor testimoni possible de la seva ingent aportació a la música en català dels últims trenta anys.

Fidel al seu estil

Gravat en el transcurs de diversos concerts del World Tour 2018-2019 amb el power-trio que completen Jordi Busquets (guitarra) i Ángel Celada (bateria) i postproduït en ple confinament, Si plou, ho farem al Pavelló (Live in Cincinnati) iŀlustra la transmutació en un gènere en si mateix d’un artista que, més enllà dels milions de discos venuts amb Los Burros, Los Rápidos i El Último de la Fila, no ha deixat de ser fidel al seu propi univers. Un univers on el rock’n’roll es transforma en vehicle de pensament, dinamo d’ironia i corretja de transmissió d’allò que Dylan va convertir en alta literatura.

Aquest concert s’emmarca dins del Festival Barnasants a l’Alt Penedès, que finalitzarà a Vilafranca amb els cantautors penedesencs Oriol Casals i Gabriel Kaaz, que el proper divendres 12 de maig actuarà a l’Espai Jove La Nau. Les poques entrades que queden disponibles per al concert de Quimi Portet es poden adquirir a través de la pàgina web espectacles.vilafranca.cat.

També et pot interessar

Comentaris