La 19ena Marxa 7 Cims ja arriba als 300 inscrits un mes abans del dia de la prova

30/03/2023 - 16:11h

La marxa se celebrarà el 7 de maig amb el recorregut tradicional

La 19ena edició de la tradicional Marxa 7 Cims està en plena fase de preparació. A falta d’un mes llarg pel dia de la prova, el 7 de maig, ja s’han inscrit 300 participants a una cita que forma part del circuit català de caminades de resistència 2023. El Centre Excursionista del Penedès, organitzador de la prova, torna a fixar enguany un topall màxim de 700 participants per tal de garantir el correcte desenvolupament de la jornada. El periode d’inscripció estarà obert fins el 25 d’abril o fins el moment que s’arribi a la xifra màxima de 700 atletes.

La prova s’ha presentat aquesta setmana a la nova seu del Centre Excursionista del Penedès de Vilafranca. Paco Osuna, director tècnic de la 7 Cims, es va mostrar molt satisfet de poder arribar a la 19ena edició en plena fase de creixement. El recorregut d’enguany serà el mateix de l’any passat. Constarà de 59’2km amb un desnivell acumulat de 4824 metres. La sortida serà a 2/4 de 7 del matí davant de l’Ajuntament de Torrelles de Foix i l’arriabada a la plaça Nova també de Torrelles. Els inscrits tindran un temps màxim de 15 hores per completar el recorregut.

L’alcalde Pontons, Josep Tutusaus i el regidor d’Esports de Torrelles de Foix, Ferran Carbó, van valorar l’esforç logístic i humà que significa tirar endavant una prova d’aquestes característiques. Els participants transitaran pels dos municipis i hauran de pujar els set cims més alt del Penedès històric (Clapí Vell, Puig de l’Aliga, Montmell, Montagut, Formigosa, el Castellar i Les Agulles).

També et pot interessar

Comentaris