Noia i Calafell s’acomiaden de la Champions League després d’una lligueta molt discreta

24/03/2023 - 14:48h

Els dos equips van encaixar dues golejades a Portugal

Punt i final a les aspiracions de Noia i Calafell a la Champions League 22/23. Els dos equips penedesencs van encaixar dues derrotes molt contundents en els seus respectius desplaçaments a Portugal i quan encara queda una jornada de la lligueta per disputar, ja no tenen cap opció de poder accedir a la “Final a 8” de Viana do Castelo.

El Noia era el que encara mantenia més possibilitats de classificació, però a la pista del Porto va encaixar un indiscutible 5-1 que el va deixar KO. Els de Pere Varias ja venien de perdre 9-5 a Trissino i a O Dragao, no van tenir cap opció i van arribar a perdre per 5-0. Els de Sant Sadurní diuen adeu havent guanyat, unicament, a la jornada inaugural a la pista del Sarzana (3-4). D’aquí quinze dies, jugaran l’útil compromís de la competició a l’Ateneu enfront el mateix Sarzana amb l’objectiu, com a mínim, de tancar el periple amb bon sabor de boca.

Per la seva banda, el Calafell també va encaixar una contundent derrota a la pista de l’Oliveirense (4-0). Els del Baix Penedès necessitaven un triomf per tenir alguna petita opció, però, com el Noia, van estar lluny del seu millor nivell i lluny de poder sorprendre els d’Oliveira d’Azemeis. Els de Ferran López completaran lligueta d’aquí quinze dies enfront l’històric Benfica al Joan Ortoll.

El cert és que el balanç de Noia i Calafell a la lligueta ha estat decebedor. El Calafell hi va arribar després de superar dues fases prèvies i el Noia, una. Les opcions de classificació per la “Final a 8” eren complicades, però s’esperava una mica més de tots dos. I és que, després de cinc jornades, els dos equips comarcals només han guanyat un partit (Sarzana-Noia, 3-4). Caldrà esperar a la propera temporada, on els dos equips, si no hi ha sorpreses a la lliga, hi tornaran a participar

Resultats CE Noia a la lligueta: Sarzana-Noia 3-4, Noia-Porto 0-0, Noia-Trissino 4-4, Trissino-Noia 9-5, Porto-Noia 5-1

Resultats CP Calafell a la lligueta: Benfica-Calafell 5-3, Calafell-Oliveirense 1-1; Calafell-Liceo 3-4; Liceo-Calafell 4-4; Oliveirense-Calafell 4-0

També et pot interessar

Comentaris