Els Xicots comencen els assajos generals amb bones sensacions

23/03/2023 - 10:47h

Aquest diumenge organitzen la tradicional escarxofada vermella, per la que encara es poden adquirir tiquets en horari d’assaig

Divendres passat els Xicots van fer el primer assaig general de la temporada, finalitzant així la pretemporada d’assajos “masoques”. Va ser un assaig que va deixar molt bones sensacions, i en el que en 1.45h van fer un total de 16 proves. Hi van destacar un 3d7 sencer fins acotxador, un 3d7 net fins a dosos, el 7d6 net fins acotxador, el 4de6 amb l’agulla net, i d’altres proves molt positives.

Aquest primer assaig, amb l’assistència de prop d’un centenar de castelleres i castellers, va finalitzar amb un reconeixement al cap de colla de les temporades 2020-2022, Gerard Ametllé, amb el descobriment de la fotografia homenatge a la feina realitzada per la colla.

En la vessant social els Xicots van participar dissabte a les IV Jornades formatives D-Format, organitzades pels esplais de la vila, MIV, Cau i GEP, on van organitzar un taller de castells que es va dur a terme a l’espai jove la Nau, i que va tenir una molt bona rebuda per part de les joves d’entre 12 i 16 anys d’aquestes entitats.

Aquest diumenge dia 26 de març, organitzen la tradicional escarxofada vermella, per la que encara es poden adquirir tiquets en horari d’assaig.

Aquesta setmana segueixen els assajos generals els dimecres a les 21h. i els divendres a partir de les 22h. a Cal Noi Noi.

També et pot interessar

Comentaris