Jesús Suriol guanya la Travessa dels Oscar de Cineclub

22/03/2023 - 11:48h

En total va haver-hi 21 encertants de totes les categories l’any que més participació ha tingut el concurs amb 515 butlletes

La Travessa dels Oscars d’aquest any, organitzada per Cineclub Vilafranca, ja té guanyador. Es tracta de Jesús Suriol, veí de Vilafranca, que va encertar les 7 categories de la present edició i va ser escollit en un sorteig entre els 21 finalistes que també havien encertat totes les categories. En total 515 persones van participar a la Travessa, un rècord de participació des de la seva recuperació fa deu edicions. Suriol s’ha endut els més de 20 premis de la Travessa, oferts per diferents entitats i empreses que han col·laborat en la iniciativa. Entre ells, un any de soci gratuït de Cineclub Vilafranca, propostes enoturístiques, espectacles, llibres i molt més. La resta de finalistes podran gaudir de tres mesos gratuïts de Cineclub Vilafranca.

Cineclub Vilafranca fa una valoració molt positiva tot i les dificultats que arrossega el sector del cinema arran de la pandèmia. Malgrat això el públic ha respost molt positivament i la participació ha augmentat considerablement respecte a la de l’any passat, en que van participar 380 persones. Ha influït en la participació el fet de que fa un any només estava oberta la Sala Zazie i enguany, amb la reobertura del Kubrick per part de Cineclub Vilafranca, hi ha hagut més públic en les darreres setmanes. Així, els films nominats s’han pogut programar abans de la cerimònia Oscar, on el film “Todo a la vez en todas partes” es va convertir en la gran guanyadora de la nit amb 7 premis, incloent el de millor pel·lícula.

Cineclub també valora la implicació per part de la majoria de col·laboradors de l’any passat, que han tornat a confiar en el concurs i han continuat donant el seu suport a la iniciativa, i amb els quals s’espera treballar en futures edicions. El lliurament dels premis es va fer el passat diumenge passat al Kubrick en una sessió especial on es va projectar la pel·lícula “Sin novedad en el frente”. El film, produït per Netflix, s’ha pogut veure de manera excepcional en pantalla gran a Vilafranca després de guanyar quatre Oscar.

També et pot interessar

Comentaris