Quatre ajuntaments del Penedès obtenen el segell de transparència informativa

Olèrdola, el Vendrell, Calafell i Cunit reben el distintiu d’Infoparticipa, que també reconeix el Consell Comarcal de l’Alt Penedès

L’Ajuntament d’Olèrdola, a l’Alt Penedès, i els del Vendrell, Calafell i Cunit, al Baix Penedès van rebre ahir el segell Inforparticipa, que reconeix el grau de transparència informativa a través de l’avaluació de les web municipals. En el mateix acte, també es va atorgar el segell al Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El regidor de Transparència de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Catasús, va recollir el segell obtingut gràcies al 92’31% d’indicadors de transparència validats (48 dels 52 que s’avaluen) corresponents a la informació publicada al web l’any 2022; Calafell ha assolit el 100%, amb tots els indicadors validats; el Vendrell ha arribat en aquesta 10a edició un 96,15% (50 dels 52 indicadors), mentre Cunit ha aconseguit el 94,23% (49 de 52).

De la seva banda, el vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Albert Tort, va recollir el segell que acredita l’ens com un dels més transparents de Catalunya, gràcies als 46 dels 49 indicadors que s’han validat.

També et pot interessar

Comentaris