El parc Lluís Companys de Sant Sadurní tindrà una pista de vòlei platja

20/03/2023 - 12:08h

L’actuació té un pressupost de 126.000 euros i també inclou la construcció d’una nova pista poliesportiva de paviment

L’alcalde de Sant Sadurní, Ton Amat, el regidor de Via Pública, Pere Vernet; Xavi Rodríguez, regidor d’Urbanisme, i la regidora d’Esports, Laura Salvador, acompanyats per tècnics municipals van desplaçar-se divendres fins al parc Lluís Companys per revisar els darrers detalls de l’obra de renovació i remodelació de la zona lúdica i esportiva d’aquest espai i que es preveu iniciar a mitjans del mes vinent.

L’actuacio suposarà una inversió d’una mica més de 126.000 euros i inclourà la construcció d’una nova pista poliesportiva pavimentada i una pista de sorra per a la pràctica del vòlei platja, que s’ubicaran a les zones laterals de l’actual pista de bàsquet i d’skate.

A més, s’aprofitarà per crear nous accessos, a més d’un reforç de la pavimentació i arranjament de l’entorn, amb actuacions de jardineria i millora de l’enllumenat.

El termini d’execució previst és d’uns tres mesos i amb aquesta intervenció l’Ajuntament de Sant Sadurní dona un nou impuls a aquest parc, que ha esdevingut ràpidament en un espai preferent al municipi per a la pràctica esportiva i lúdica a l’aire lliure de molts adolescents, joves i famílies.

També et pot interessar

Comentaris