El Patí Vilafranca aconsegueix la primera victòria de la temporada davant l’Arenys de Munt (3-2)

18/03/2023 - 17:26h

La victòria evita el descens matemàtic a l’OK Plata

Han hagut de passar 22 jornades i sis mesos de lliga. El Patí Vilafranca ha sumat aquest migdia el primer triomf de la temporada 22/23 i, de passada, ha evitat el descens matemàtic a l’OK Plata que s’hauria produït en cas d’una nova derrota. Els vilafranquins ho buscaven des de fa setmanes i, finalment, han pogut treure’s de sobre el pes que significava arrossegar el 0 en el caseller de victòries.

La victòria s’ha començat a consolidar en el primer temps, amb un gol de Marc Palau marcat amb suspens en el minut 22. L’Arenys de Munt, que arribava al Penedès després d’acumular dues victòries seguides i lluitant per evitar el descens directe, no s’ha rendit i a la represa ha igualat 1-1 (Marc Puigvert 5′).

Just aquí, el Patí Vilafranca ha trencat una de les constants de la temporada. Diverses vegades, l’equip de Toni Aranda ha encaixat un gol pocs segons després de marcar una diana important (Noia, Barça….). Aquesta vegada, però, ha passat el contrari i 18 segons més tard de l’1-1, Manu Necchi, de falta directa, ha tornat a situar per davant el Patí (2-1).

En un dia de molta inspiració a bola aturada, l’Arenys de Munt ha tornat a empatar gràcies a una directa (Arnau Font 33′) (2-2). Una de les claus del triomf vilafranquí ha arribat poc després, amb un penal aturat per Xus Fernández al mateix Arnau Font que ha evitat el 2-3 i ha canviat el signe del duel.

Amb la moral d’aquesta acció, els vilafranquins han replicat en el minut 38 amb una altra directa transformada per Marc Palau (3-2). D’aquí i fins el final, emoció al límit i un 3-2 que atorga al Patí Vilafranca un petit premi de consolació als seus dos últims mesos de treball i ganes. Es molt poc l’any del retorn a l’OK Lliga, però els jugadors penedesencs no mereixien estar amb un 0.

CP Vilafranca: Xus Fernández, Arnau Ribas, Manu Necchi, Marc Palau, Joan Vázquez -cinc inicial- Pablo del Río, Gerard de Sivatte, Gabriel Villares, Arnau Güell

Arenys de Munt: Guillem Garcia, Aleix Domènech, Alex Joseph, Lluc Vila, Marc Puigvert -cinc inicial- Gerard Gallardo, Django Matthieu, Gerard Oviedo, Arnau Font

Gols: 1-0 Marc Palau (22′) -descans- 1-1 Marc Puigvert (30′); 2-1 Manu Necchi (fd) (30’20”); 2-2 Arnau Font (fd) (33′); 3-2 Marc Palau (fd) (38′)

També et pot interessar

Comentaris