Yousra Abbou i Guillem Ferrer, bronze a la Supercopa d’Espanya de Judo d’Alacant

16/03/2023 - 17:46h

Els dos pertanyen a l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova

El cap de setmana es va celebrar al Centre de Tecnificació d’Alacant, la Supercopa d´Espanya de Judo en categoria Infantil i cadet , amb onze representants de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova i amb 900 participants entre les dues categories.

Per part de l’Escola de Judo Vilafranca, Yousra Abbou i Guillem Ferrer van aconseguir pujar al tercer esglaó del podi, només perdent el combat de semifinal i certificant així una meritòria tercera plaça. Per la seva banda, Aaron Cabrera i Victor Cabezas després de caure als vuitens de final , van poder guanyar dos dels combats de repesca i van acabar la competició en setena posició .

La resta de l´equip , tot i guanyar molts combats i fer una bona competició , no va poder concretar cal altre podi. Van estar a Alacant, Claudia Rodríguez, Neo Rosell, Roger Ferrer , Pau Fernàndez, Jordi Magre, Aina Ferrando i Marc Manzanares.

La supercopa d’Alacant era l’última competició del circuit espanyol que serveix per agafar experiència per la recta final de temporada a Catalunya i acabar de buscar la classificació pel proper Campionat d´Espanya de Judo en categoria infantil i cadet .

També et pot interessar

Comentaris