Jazz Club Vilafranca presenta Héctor Floría Quintet aquest dissabte a l’auditori de Vinseum

16/03/2023 - 16:46h

Una formació clàssica inspirada en les estructures del hardbop dels 50 i 60

Jazz Club Vilafranca continua amb la seva temporada de concerts, i aquest dissabte presenta a partir de2/4 de 9 del vespre, a l’auditori de Vinseum, una formació clàssica de quintet, inspirada en les estructures del hardbop dels anys 50 i 60.
Hi trobem dos esplèndids solistes, el líder i pal de paller del projecte, el saxofonista Héctor Floría, i Joan Mar Sauqué, un trompetista sortit d’aquesta pedrera inesgotable que és la Sant Andreu Jazz Band. Tots dos s’estrenaran al JazzClub acompanyats d’un trio amb el pianista, professor i divulgador Joan Monné, Pau Sala al contrabaix i Enric Fuster a la bateria, tots tres ben coneguts de l’afició vilafranquina.
Ni el mateix Art Blakey es voldria perdre aquest quintet nascut a Amsterdam, la ciutat on Héctor Floría va viure quatre anys, i on va poder créixer com a músic i saxofonista.

El projecte reuneix energia i comunitat, amb cinc intèrprets que comparteixen molt més que Jazz, en una mena de comunió que es trasllada directament a l’escenari. Faran música original que connecta directament amb els grans del bop, unes composicions que han d’enregistrar properament i que donaran forma al seu primer disc.

En acabar, com és habitual, hi haurà un tast a càrrec dels patrocinadors del concert, Mascaró i Catànies Via.

També et pot interessar

Comentaris