Divendres, descoberta de la placa que dona el nom de Maria Rosa Juncosa a l’Auditori Municipal de Vilafranca

16/03/2023 - 12:45h

La vilafranquina Maria Rosa Juncosa, que va morir l’any passat als 97 anys, va ser fundadora del Cor Nadalenc fa 75 anys, que seria l’embrió de l’actual Polifònica de Vilafranca

Aquest divendres 17 de març, a les 20h, tindrà lloc l’acte oficial de descoberta de la placa que dona el nom de la pianista, pedagoga i divulgadora musical Maria Rosa Juncosa a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

L’aprovació de donar el nom de Maria Rosa Juncosa a l’auditori va tenir lloc el passat mes de desembre i des de llavors l’equipament vilafranquí ja porta aquest nom. La vilafranquina Maria Rosa Juncosa, que va morir l’any passat als 97 anys, va ser fundadora del Cor Nadalenc fa 75 anys, que seria l’embrió de l’actual Polifònica de Vilafranca.

A banda d’això, va dedicar bona part de la seva vida a la pedagogia i la divulgació musical amb diverses generacions de vilafranquines i vilafranquins, apostant sempre per la qualitat. L’any 1995 va ser distingida per l’Ajuntament amb la Medalla de la Vila.

Aquest divendres es descobrirà la placa que dona el nom de Maria Rosa Juncosa, en un acte amb la presència de l’alcalde Pere Regull i de membres del consistori, que comptarà amb l’actuació de grups musicals de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. L’acte és obert a tothom.

També et pot interessar

Comentaris