Tres medalles per Toni Ponce (CN Vilafranca) a les World Series de natació adaptada de Lignano Sabbiadoro

15/03/2023 - 13:17h

El nedador es van penjar dos ors i una plata a Itàlia

El nedador vilafranquí de natació adaptada, Toni Ponce, ha tornat a aconseguir una destacada collita de medalles en la seva participació a les World Series que s’han disputat a la localitat italiana de Lignano Sabbiadoro. El penedesenc s’ha penjat dues medalles d’or i una de plata formant part de la selecció espanyola i, a més, ha batut el rècord estatal en els 100 lliures de categoria S5 (1.12.71).

Les dues medalles d’or les va obtenir als 100 braça SB5, una prova en la que ostenta la condició de campió del món, i en els 200 estils categoria SM5. La plata va ser en els 100 lliures S5, la cursa en la que va batre el rècord d’Espanya de la distància.

Toni Ponce va convertir-se en el nedador més destacat de la selecció estatal en aquesta cita de Lignano Sabbiadoro. De fet, el conjunt espanyol va obtenir quatre metalls en conjunt (dels quals 3 a càrrec de Ponce). A més dels tres èxits del vilafranquí, Miguel Luque va penjar-se una plata en els 50 braça SB3.

Es el primet gran èxit en forma de medalles de Toni Ponce des de que forma part de l’estructura del Club Natació Vilafranca. Va arribar al club vilafranquí a finals de l’any passat i el gener ja va aconseguir batre quatre rècords (tres del món i un d’Europa) en el trofeu del 25è aniversari del CN Pozuelo.

També et pot interessar

Comentaris