Pagès Editors publica la novel·la premiada de la vilafranquina Núria Tort

14/03/2023 - 14:56h

L’obra ‘Has de provocar un rock-step a la teva parella’ va guanyar el 34è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa

El Teatre L’Amistat va ser l’escenari dijous passat de la presentació de la novel·la guanyadora del 34è Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa, Has de provocar un rock-step a la teva parella, de l’escriptora vilafranquina, Núria Tort. Ara ha sortit publicada per Pagès Editors i el proper 3 d’abril es presentarà a la llibreria La Carbonera de Barcelona. Més enllà, el 17 d’abril ho farà a Vilafranca, en concret a la Biblioteca Torras i Bages amb la col·laboració de la llibreria La Cultural i la participació a l’acte de Swing Vilafranca que ballaran lindyhop, en referència al pas de ball rock-step que anomena al títol de la novel·la i del grup de teatre Attrezzo que escenificarà dues escenes de la novel·la.

En l’acte de dijous passat Tort va agrair la possibilitat que li ha ofert el premi de poder publicar aquesta paròdia de novel·la negra amb protagonisme marcadament femení i en va fer lectura d’unes pàgines de la seva obra per fer boca entre els assistents. Núria Tort va ser acompanyada durant la presentació per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el periodista Ferran Grau i la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès.

Núria Tort va endur-se un premi de 5.000 euros amb el qual estava dotat econòmicament. Tort va estudiar Educació Social i Comunicació Audiovisual i des del 2008 és directora d’una empresa de gestió de projectes educatius, socials i culturals. Ha guanyat diversos premis literaris de contes per adults i infantils i ha publicat els contes En Juli i la màquina empassa-colors, La Maria cinc minuts i Una de pirates i ha col·laborat en reculls de microrelats. Ara, gràcies al premi ha publicat la seva primera novel·la.

També et pot interessar

Comentaris