El CCBP presenta el Programa Treball i Formació Dona 2022

Presentació del programa a la seu del Consell Comarcal del Baix Penedès (Foto: CCBP)
13/03/2023 - 19:00h

Subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), està gestionat pel Consell Comarcal del Baix Penedès

L’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) ha presentat aquest dilluns al matí el nou programa ocupacional subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (TREFO) que gestiona el mateix CCBP.

Es tracta del programa Treball i Formació línia Dona convocatòria 2022, que va iniciar-se el 27 de febrer amb la incorporació de 7 dones de la comarca penedesenca que es trobaven en situació d’atur amb un contracte de 12 mesos. La selecció de les persones l’ha realitzat l’Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) del Vendrell.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb 11 Ajuntaments de la comarca i que no poden demanar-lo; és a dir, tots els municipis del Baix Penedès menys Calafell, Cunit i el Vendrell. Compta amb una subvenció de 207.000 euros. 

En total s’han contractat durant 12 mesos 7 dones, 5 peones, una auxiliar administrativa i una tècnica d’educació infantil. Totes elles desenvoluparan la seva experiència als municipis de la comarca. El President del Consell Comarcal ha destacat l’oportunitat laboral per millorar les competències de les persones contractades i ajudar-les a la inserció laboral. 

Des de l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès s’informa que ja s’ha demanat una nova participació a una nova edició d’aquest programa d’ocupació.

També et pot interessar

Comentaris