El Cunit guanya a Valls per la mínima (0-1) i ja és nou equip de Tercera Catalana

12/03/2023 - 19:27h

A falta d’una jornada per acabar la lliga supera en 5 punts els vallencs

El CF Cunit s’ha convertit aquesta tarda en nou equip de Tercera Catalana. Els del Baix Penedès han guanyat per la mínima el Valls B al municipal del Vilar (Mario García 29′) i, a falta d’una jornada per acabar el campionat, ja ningú el pot superar el capdavant de la classificació. El Cunit suma 56 punts, el Valls B, rival d’aquesta tarda, 51 i ja més enrera, l’NSA Camp Joliu, 48.

El duel al camp del filial del Valls era una final i el Cunit l’ha superat amb nota. L’únic gol de l’enfrontament ha arribat al minut 29 i, a partir d’aquí, els arlequinats han sabut patir per mantenir l’avantatge i certificar l’ascens a Tercera. La formació que dirigeix Aitor Gutiérrez ha estat el millor equip del grup 24 i torna a Tercera tot just un any després del seu descens.

De fet, Gutiérrez va agafar les regnes dels blanc-i-vermells després d’una molt mala temporada. Amb el treball de la directiva i del cos tècnic, es va refer la plantilla i s’ha aconseguit recuperar el temps perdut. En tota la temporada, el Cunit només ha perdut un partit (NSA Camp Joliu, 4-2). En els 21 partits que ha disputat fins ara, ha marcat 81 gols i només n’ha rebut 19.

A nivell individual, han destacat Aitor Alayeto amb 23 gols i el seu company, Oscar Pacheco, amb 20. Les golejades més grans s’han signat al camp de El Catllar B (1-8) i acasa enfront el Racing Bonavista B (8-1).

També et pot interessar

Comentaris