El Museu Pau Casals amplia la seva programació d’activitats

09/03/2023 - 12:00h

Aquest diumenge el museu proposa l’activitat ‘Sigues músics per un dia’, adreçat a un públic familiar

Seguint la programació d’activitats de l’any 2023, i després de la bona rebuda per part del públics de les activitats del mes anterior, el Museu Pau Casals ofereix un ventall de propostes per aquest mes de març pensada per al públic genera, el públic familiar, i el públic especialitzat amant de la música clàssica. A banda de les activitats programades, es pot gaudir de la recent intervenció i renovació del museu que permet una aproximació més interactiva i vivencial a la figura de Pau Casals.

Així doncs, l’activitat que donarà el tret de sortida a la programació d’activitats del mes de març és l’activitat ‘Sigues músic per un dia’ que tindrà lloc diumenge a les 11h. Una proposta per a famílies on el músic Robert ensenyarà als més petits qui era Pau Casals, i després ells mateixos tindran l’oportunitat de fer sonar el violoncel. L’activitat té una durada d’una hora i un cost de 6€ pels adults i de 4€ els nens i nenes (entre 3 i 10 anys).

Just el cap de setmana següent, el diumenge 19 de febrer a les 12h el museu oferirà una nova sessió de la visita guiada al museu, en la que es tindrà l’oportunitat de conèixer la nova exposició del museu de la mà de guies especialitzats. L’activitat té una hora de durada i un cost de 10€.

Finalment, el diumenge 26 de març a les 13h el Museu Pau Casals ofereix un concert a la Sala de la Música de la mà del Trio Orfeu, format per Joan Sancho (violí), Ònia Tomàs (violoncel) i Jordi Roure (viola) que presentarà en concert les Variacions Goldberg de J. S. Bach, en una de les variacions més conegudes per a trio de corda, que de ben segur seran apreciades pels amants de la música clàssica.

Totes les activitats tenen aforament limitat i és necessari treure entrades prèviament a l’enllaç: https://ticketsonline.paucasals.org.

També et pot interessar

Comentaris