La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca exposarà 550 automòbils

08/03/2023 - 18:56h

La mostra se celebrarà el 18 i 19 de març al pavelló firal i comptarà amb més de 7.500 metres quadrats d’exposició

Vilafranca acollirà el cap de setmana del 18 i 19 de març la 32a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. Enguany hi participaran vuit concessionaris que exposaran més de 550 vehicles totalment revisats i garantits –quilòmetre 0, demos, gerència i ocasió– entre el pavelló Firavi i la zona exterior del recinte firal de la Zona Esportiva de la ciutat.

En total la mostra d’automoció ocuparà més de 7.500 metres quadrats. L’horari d’accés serà de les 10 del matí a dos quarts de 3 del migdia i de les 4 a les 9 del vespre.

L’Associació de Concessionaris de l’Automoció de Vilafranca –organitzadora de l’esdeveniment– espera repetir les xifres de l’anterior edició gràcies als preus excepcionals i les facilitats de pagament que s’hi oferiran. L’any 2022, la fira va vendre 180 vehicles. En aquesta edició hi participaran els concessionaris: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolàs, Nikko Center, Remm Guitart i Vilamòbil.

En les 31 edicions de la Fira VO de Vilafranca, l’esdeveniment s’ha consolidat en el calendari fins a arribar a acollir públic de diverses parts del territori. Les tendències de les darreres edicions demostren que els visitants aposten per vehicles usats, tot i que la introducció de vehicles seminous i km0, també ha fet que molts apostin per aquesta opció. Segons l’Associació de Concessionaris d’Automoció, els clients busquen vehicles en bon estat, revisats, garantits i amb un bon finançament que s’adapti a les seves possibilitats. La presència d’híbrids i elèctrics cada cop és més important.

Servei de foodtruck
Durant el cap de setmana també es podrà gaudir del servei del foodtruck Era Cambuleta. A més, entre tots els assistents se sortejarà un Ipad. El guanyador es donarà a conèixer a través d’un sorteig que es farà el diumenge abans de tancar la fira.

També et pot interessar

Comentaris