Aquest diumenge, la Camerata Penedès ofereix un concert amb el Tempus Trio a l’Auditori

08/03/2023 - 18:46h

Interpretaran a l’auditori Maria Rosa Juncosa el concert “El triple de Beethoven”

Aquest diumenge, la Camerata Penedès, orquestra resident de l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca i el Tempus Trio, oferiran el concert “El triple de Beethoven”.

El concert s’iniciarà amb el Preludi per a cordes de la compositora neozelandesa Leonie Holmes, molt reconeguda al seu país per la seva extensa obra així com per la seva implicació en la tasca social i educativa, aproximant la cultura a col·lectius desfavorits i creant un llenguatge musical nou que connecta a través de la música. A continuació, es podrà gaudir del concert per a violí, violoncel i piano en Do Major op.56, de L.v. Beethoven.

Camerata Penedès
És l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa de Vilafranca del Penedès. Després de més de 10 anys compartint escenaris amb altres formacions, el projecte de la Camerata Penedès inicia una trajectòria on la dignitat professional, l’economia social i solidària, l’arrelament al territori i la qualitat musical seran els seus pilars. El projecte de la Camerata Penedès es construeix en base a tres raons: la voluntat de fer música, la qualitat artística sempre present a l’agrupació, i el vincle personal entre els músics.

És una oportunitat de fer música de cambra en gran format i que el projecte esdevingui clau per al desenvolupament musical de Vilafranca i del Penedès a tots els nivells: cultural, pedagògic i social.

També et pot interessar

Comentaris