Mikel Erentxun emociona el públic que va omplir el Teatre Casal al festival Musicveu

08/03/2023 - 18:00h

El teatre ple a vessar va ser una gran festa públic entregat i que va participar alegre entonant cadascuna de les cançons

Mikel Erentxun, va penjar dissabte el cartell d’entrades exhaurides al Festival Solidari Musicveu, en l’únic concert en acústic programat a Catalunya que va tenir lloc al Teatre el Casal de Vilafranca i que va aplegar un nombrós públic de diferents procedències com Saragossa, València, Lleida, Girona, Tarragona i Mallorca, entre d’altres.

Erentxun acompanyat per Marina Iñesta (guitarra i cors) van actuar en perfecta harmonia oferint un fantàstic i emocionant repertori del seu últim disc batejat amb el nom ‘Amigos de guàrdia’.

El teatre ple a vessar va ser una gran festa públic entregat i que va participar alegre entonant cadascuna de les cançons que van tocar i interpretar, juntament amb tres bises que van tancar l’actuació.

La música de Mikel Erentxun perdura en la memòria de diferents generacions i la seva actuació es va convertir en una vetllada única, amb una connexió especial i excepcional amb tots els seus fans.

Dins el repertori que va oferir no podien faltar les mítiques cançons i que les grans protagonistes: “A un minuto de ti”, “Mañana”, “Esos ojos negros” “En algun lugar” “Cien Gaviotas” van sonar com mai i va tancar l’actuació amb “Dime tu nombre” que va fer vibrar a tota la sala dempeus.

I després de totes les emocions viscudes al concert de dissabte d’Erentxun, totes les mirades van cap a la propera actuació del festival amb l’Alba Carmona el 26 de març a les 19 h al Centre de Dia Jaume Nicolás a Vilafranca, on presentarà el nou disc ‘Yo Canto’. Aquest treball és fruit de divuit anys immersa en el món de la música, plens d’emocions i vivències que li han provocat la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a un “single” amb nou cançons compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Carmona és una figura que destaca als festivals de flamenc i Músiques del Món més importants de l’escena internacional i continua collint els elogis de les seves col·laboracions artístiques com Carlos Saura, Chano Dominguez, Perico Sambeat, Mauricio Sotelo, Las Migas, Jesús Guerrero, Vanesa Martín, Rozalen…

Aquesta 9a edició del solidari Musicveu és a benefici dels Amics Joan Petit, nens amb càncer.

També et pot interessar

Comentaris