El Festival Hivernacle arriba al miler de persones en la seva desena edició  

08/03/2023 - 16:01h

Un any més el bo i millor de la música independent feta a casa ha passat per Vilafranca

Un Hivernacle més espectacular que mai amb un radiant Pau Vallvé embogint al públic, una nit exquisida amb Carlota Flâneur i Núria Graham fent les mil i una meravelles del públic, sorprenents i brillants descobertes internacionals com Golden Slumbers, el músic americà Matthew Paul Butler i la cantautora irlandesa Elle León que no van deixar indiferent a ningú i propostes com Ran Ran Ran i Albert Lax, que actuaven per primera vegada a la capital de l’Alt Penedès. Yulya Yudenich i Brave Coast Djs tancàven les nits de festival amb un ambient irrepetible a l’espai club de l’Hivernacle.

Els més atrevits han dit que és el festival de l’any al Penedès, altres que el festival transforma Vilafranca, per un cap de setmana, en la capital musical d’hivern del país i gent que diuen que l’Hivernacle porta el bo i millor de la música independent feta a casa nostra.

Elle León amb les seves cançons especials, inaudites i una veu insòlita, va captivar al públic, que es perdia dins el seu univers i les seves melodies. 

La setmana següent seguien els concerts presentació amb l’americà Matthew Paul Butler i les genials cançons d’Albert Lax: El primer, l’americà Matthew Paul Butler va deixar al públic de l’Hivernacle bocabadat amb la seva banda al Forat del Pany, un directe enèrgic caracteritzat per unes guitarres que abraçaven al públic i unes cançons que no perdien en cap moment l’esperit d’autor, l’autor sofert que s’hi amaga al darrere. I tancava els concerts presentació Albert Lax amb les seves noves cançons en català, un concert vermut acompanyat per Elle León als coros, que va deixar amb ganes de més al públic assistent.

Tot arribant al cap de setmana de festival, Carlota Flâneur donava el tret de sortida amb les seves perfectes cançons pop contagiant l’Hivernacle de la seva lluminosa energia i donant pas a una altra delícia, la presentació del nou disc de Núria Graham dins la nit més delicada de totes, un concert molt especial i únic per a tots els sentits, impossible d’expressar en paraules. Tot seguit tancaven Brave Coast Djs, donant el contrapunt a la nit. Arribant al punt àlgid del festival, arrencant amb la sorprenent descoberta Golden Slumbers que, des de el primer minut, van enamorar al públic amb les seves veus. 

Tot seguit i amb una gran expectació, el concertàs de Pau Vallvé amb el públic dempeus i cantant fil per randa tot el concert! Un dels concerts més espectaculars d’aquestes 10 edicions del Festival Hivernacle i, donant pas al dj set de Yulya Yudenic, una nit rodona de celebració de les 10 edicions del Festival Hivernacle. El punt i final d’aquest desè Hivernacle el van posar Ran Ran Ran, amb un enèrgic i memorable concert-vermut de cloenda.

També et pot interessar

Comentaris