El FC Vilafranca cessa l’entrenador, Cristian García i el director esportiu del club, Juan Pablo Amantini

07/03/2023 - 21:23h

García només ha estat a la banqueta quatre mesos i mig

La directiva del FC Vilafranca ha decidit aquesta mateixa tarda destituir l’entrenador, Cristian García i també el director esportiu del club, l’argentí Juan Pablo Amantini. La darrera derrota patida el diumenge al camp de la Pobla de Mafumet (2-0) ha estat el got que ha fet vessar la paciència dels màxims rectors del degà penedesenc. El tècnic s’ha acomiadat ja dels seus jugadors.

Des del club vilafranquí asseguren que entre dijous i divendres, si s’acaben complint les previsions, ja hi haurà un nou entrenador treballant a la gespa del municipal, un nou entrenador que debutaria diumenge a casa enfront el Peralada. Tindrà molt poc temps per planificar i tindrà el repte de salvar del descens l’equip quadribarrat en les 7 jornades de lliga que queden per davant. De moment, no ha transcendit cap nom per ocupar la banqueta.

Cristian García va arribar al FC Vilafranca a finals d’octubre substituïnt Iván Moreno. Va debutar amb triomf al camp del Tona (1-2), però el seu balanç en els quatre mesos i mig de treball, no ha estat massa productiu. Ha dirigit 17 partits dels quals n’ha guanyat 3 (Tona 1-2, Sants 0-4 i Badalona 1-3), n’ha empatat 7 i n’ha perdut 7. Marxa de Vilafranca sense haver guanyat cap partit a casa, un rècord en la història de l’entitat penedesenca.

La crisi de l’equip s’ha aguditzat molt en els darrers dos mesos i això ha portat al cessament d’avui. El Vilafranca porta 10 jornades seguides sense guanyar i es troba a un sol punt de la zona de descens directe a Primera Catalana. Cristian García no ha pogut revertir aquesta situació.

La marxa de Cristian García i de Juan Pablo Amantini arriba en una temporada en la que l’equip ha utilitzat 37 jugadors diferents (més un que va marxar abans de l’inici de les competicions oficials) i haurà tingut tres entrenadors (quan arribi el nou).

També et pot interessar

Comentaris