Xènia Benach eliminada a la primera ronda dels 60 tanques de l’Europeu de pista coberta d’Istanbul

04/03/2023 - 19:31h

La vilafranquina ha quedat cinquena de la seva sèrie amb un temps de 8.17

L’atleta vilafranquina del Valencia Atletismo, Xènia Benach, no ha pogut complir els seus objectius a l’Europeu de pista coberta que s’està disputant a Istanbul. La penedesenca ha quedat eliminada a la seva sèrie de classificació dels 60 metres tanques, després de creuar la línia de meta en cinquena posició amb un temps de 8.17.

Benach ha estat lluny de les prestacions que havia ofert durant l’últim mes i, en especial, del magnífic comportament que va tenir al campionat d’Espanya de fa quinze dies, on va aconseguir la medalla d’or de la prova. La penedesenca ha corregut a la primera sèrie i, des de la sortida, ha anat a remolc fins acabar cinquena. El 8.17 que ha signat s’ha quedat molt lluny de la seva millor marca de 8.01 i a només 3 centèsimes del temps de tall per accedir a les semifinals.

La seva sèrie l’ha guanyada la neerlandesa Nadine Visser (7.88), que ha acabat sent la millor de les quatre eliminatòries prèvies, seguida de la francesa Laeticia Bapté (7.97), i de l’hongaresa Greta Kerekes (8.04). La finlandesa Annimari Korte, que ha participat a la segona sèrie, ha estat, amb els seus 8.14, la darrera classificada per les semifinals de la prova.

Benach s’ha mostrat molt decebuda per la carrera. El seu objectiu era arribar a les semifinals i amb les marques habituals que ha signat aquest 2023 ho hauria fet sense problemes.

També et pot interessar

Comentaris