Mikel Erentxun, actua a Vilafranca aquest dissbte en el marc del festival solidari Musicveu

03/03/2023 - 14:00h

El cantant presenta al Teatre Casal de Vilafranca el seu darrer treball, ‘Amigos de guardia’

Aquest dissabte, a les 20.30 h, actua al Teatre Casal de Vilafranca i dins el festival Musicveu el cantant Mikel Erentxun, un dels artistes de referència del territori espanyol, que abandera la història del rock espanyol tot presentant la gira del seu darrer treball, ‘Amigos de guardia Tour 2023’, en l’única actuació que té programada a Catalunya.

Pocs artistes poden presumir de tenir una carrera tan consolidada com la de Mikel Erentxun al nostre país. Són quasi quatre dècades en el món de la música, primer amb Duncan Dhu i després en solitari, i també ha rebut el Premi Ondas 2021 en homenatge a la seva trajectòria.

El músic també ha publicat el disc Amigos de guardia (que porta el nom de la seva gira) un disc en el qual s’envolta d’amics i companys per revisar les seves cançons més importants, que s’han convertit en himnes de la nostra música.

Les cançons d’Erentxun perduren en la memòria de diverses generacions, però sens dubte, el millor serà la possibilitat de tornar-lo a veure en directe aquest dissabte en el marc del Festival Solidari Musicveu, que enguany és a benefici de la investigació del càncer infantil de la mà de la Fundació Amics Joan Petit, nens amb càncer. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web musicveu.cat.

També et pot interessar

Comentaris