Llach Sardà, referents en serveis immobiliaris

02/03/2023 - 18:40h

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector immobiliari, l’empresa es va establir a Vilafranca el 2018 agafant el relleu de Finques Sardà

El vilafranquí Rubén Llach Laborda, nou vicepresident del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida, juntament amb la seva sòcia, la també vilafranquina Beatriz Escarabajal Serra, han culminat un procés de transició per tal d’oferir serveis immobiliaris de referència a Vilafranca i comarca.
Tant Rubén Llach com Beatriz Escarabajal són economistes, administradors de finques i agents de la propietat immobiliària. A més, Llach és professor del màster en Assessorament, Gestió i Promoció Immobiliària de l’UB.

“Els administradors de finques –assenyala Rubén Llach– tenen un paper molt important, a l’encarregar-se del manteniment del patrimoni immobiliari de tots nosaltres, generant un benestar al propietari o resident, i ajudant a la solució dels conflictes que es puguin produir en el marc del règim de propietat horitzontal. A més a més, al ser experts en arrendaments urbans garanteixen que les relacions arrendatàries sempre compleixin la legislació vigent, que ha estat molt canviant els darrers anys”.

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector immobiliari i delegacions a Barcelona, Madrid, Marbella, Benidorm i Donosti-Sant Sebastià, a finals de 2018 arriben a Vilafranca per agafar el relleu de Finques Sardà i iniciar un procés de transformació i ampliació dels serveis immobiliaris ampliant l’equip i l’oferta de serveis. La idea era i segueix sent traslladar el reeixit model propi de gestió a casa seva, a Vilafranca, on segueixen ocupant les oficines del carrer Amàlia Soler 160.

“Els agents immobiliaris formem part d’un sector escassament regulat que a poc a poc es va regularitzant. Per a nosaltres és molt important el rigor professional, tenir un ferm compromís, una clara responsabilitat, una manera de treballar activa i apostar dia a dia per la innovació. És vital invertir en una formació constant. Els temps han canviat i nosaltres hem d’anar amb ells, però sense perdre mai el tracte pròxim i personalitzat envers els nostres clients.”

També et pot interessar

Comentaris