Calafell ja ho té tot a punt per la Copa del Rei 2023 amb els 8 millors equips de l’OK Lliga

01/03/2023 - 21:10h

Liceo i Caldes obren una competició que acabarà diumenge amb la final

Calafell i el pavelló Joan Ortoll es converteixen des d’aquest dijous i fins el proper diumenge en l’epicentre de l’hoquei patins estatal amb la disputa de la Copa del Rei 2023. Liceo-Caldes i Noia-Voltregà són els dos primers partits de quarts de final que es disputen dijous al vespre, i Barça-Igualada i Reus-Calafell tancaran la primera ronda, divendres. Dissabte serà el torn de les semifinals i diumenge, el de la final.

Durant la darerra setmana s’ha preparat el pavelló Joan Ortoll per a la competició. El recinte calafellenc augmenta en 320 places la seva capacitat habitual gràcies a l’habilitació de tres noves graderies supletòries, situades darrera de la porteria, en el lateral oest (el més proper al pàrquing) i damunt de la llotja. D’aquesta manera, l’aforament arribarà als 850 espectadors totals.

Al pàrquing del recinte hi haurà una “Fan Zone” oberta a tots els ciutadans que ho vulguin sense necessitat de presenciar els partits. Hi haurà inflables i “food-trucks” durant els quatre dies de competició. L’objectiu és convertir la Copa del Rei en una festa per a Calafell i tota la comarca del Baix Penedès. En els últims dies, el trofeu ha estat exposat a diferents llocs del municipi, passant per la plaça del Manila de Calafell Plata o pel Port de Segur de Calafell.

A nivell esportiu, el Barça és el clar favorit per aconseguir el que seria el seu 25è títol. L’amfitrió, el Calafell, té un primer compromís de quarts complicat enfront el Reus Deportiu. En cas de triomf, es veurà les cares amb el guanyador del duel Barça-Igualada. Per la seva banda, el Noia ho té, sobre el paper, una mica més senzill amb el duel davant el Voltregà a quarts. A semis, s’enfrontaria amb el triomfador del Liceo-Caldes.

Les entrades només es poden adquirir de forma presencial al mateix pavelló Joan Ortoll

Quarts de final (Dijous 2)

Liceo-Caldes (1/4 de 7 de la tarda) (entrada a 15 euros per veure els dos partits de dijous)

Noia-Voltregà (3/4 de 9 del vespre) (entrada a 15 euros per veure els dos partits de dijous)

Quarts de final (Divendres 3)

FC Barcelona-Igualada (6 de la tarda) (entrada a 10 euros)

Calafell-Reus Deportiu (2/4 de 9 del vespre) (entrada a 10 euros)

Semifinals (dissabte 4)

Primera semifinal (2/4 de 7 de la tarda) (entrada a 15 euros)

Segona semifinal (9 del vespre) (entrada a 15 euros)

Final. Diumenge 5. (2/4 d’1 del migdia) (entrada a 20 euros)

També et pot interessar

Comentaris