Sonia Linares i David Chueca publiquen la cançó ‘My love’

01/03/2023 - 18:30h

La peça ja està disponible a totes les plataformes digitals

La cantautora calafellenca Sonia Linares i el guitarrista David Chueca, els quals també formen el projecte musical Jazzul, acaben de publicar la cançó ‘My Love’, una cançó que “convida l’oient a estats de suspens hipnòtics i misteriosos amb foscos contrastos cinematogràfics”, s’apunta des de la promoció d’aquest treball discogràfic.

La lletra d’aquesta cançó és de Sonia Linares, la qual “pretén induir els oients a un imaginari on s’expliquen mons emocionals sota la mirada profunda ‘femme fatale’ un tant surrealista; mentre que la producció musical i gravació ha anat a càrrec de David Chueca, amb el segell Marlee Records.

Aquesta nova cançó de Sonia Linares “ens porta a un terreny poètic on la narració fosca i intensa emergeix amb una perfumada malenconia”, diu la promotora del disc.

Val a dir també que ‘My Love’ pren la seva narració dinàmica de pel·lícules amb bandes sonores com James Bond i Twin Peaks de David Lynch.

Aquest senzill és l’avenç del proper àlbum de Sonia Linares, “The Riddle Tales For Moon-Nights”, amb 12 cançons contemporànies i alternatives amb una forta referència a l’art i el so de la
composició de cançons dels anys 60, com ara Neil Young, Nancy Sinatra, etcètera.

També et pot interessar

Comentaris