El FC Les Cabanyes ret homenatge a Joan Llopart, el soci de més edat del club penedesenc

28/02/2023 - 21:38h

El reconeixement va estar emmarcat en una jornada festiva

El Futbol Club Les Cabanyes va retre un emotiu homenatge a la figura de Joan Llopart i Batlle, el soci de més edat del club groc-i-negre. L’alcalde de Les Cabanyes, Agustí Vallverdú i el president de l’entitat, Ernest Gallart, van fer entrega a Joan Llopart d’un petit obsequi com a mostra d’agraïment per la seva fidelitat.

El reconeixement a Llopart va estar emmarcat dins una jornada festiva en la que també es va inaugurar la reforma del municipal cabanyenc que s’ha dut a terme durant els últims mesos. El projecte ha contemplat l’ampliació del número de vestidors i la millora de la zona de serveis del recinte, amb més espai per al bar, una nova sala de fisioteràpia i un àrea específica de reunions. Aiximateix, s’ha dotat a la instal.lació d’una visera metàlica a la zona exterior del bar que permet protegir-se en cas de pluja o de qualsevol inclemència meteorològica.

La jornada es va completar amb la presentació dels diferents equips de futbol base del club. El president, Ernest Gallart, es va mostrar molt satisfet de poder estrenar les millores del camp, una antiga demanda que ara s’ha solucionat. En els últims anys, el municipal de Les Cabanyes ha tingut diferents transformacions que van començar amb la gespa artificial i van continuar després amb l’habilitació d’una graderia per al públic. També es va instal.lar el servei de video que permet fer el seguiment de tots els entrenaments i dels diferents partits.

Un dels aspectes que queda per resoldre és el de l’aparcament. El camp està ubicat en una zona de vinyes amb poques places disponibles i, a més, les obres actuals n’han fet perdre algunes a l’interior mateix del recinte esportiu. Les opcions que hi ha hagut damunt de la taula per solucionar aquesta qüestió, no s’han acabat concretant.

També et pot interessar

Comentaris