Or i rècord català de Jazmin Romeu al campionat de Catalunya sub-18 en pista coberta

27/02/2023 - 19:52h

L’atleta de l’Esportiu Penedès va fer una marca de 7’54” en els 60 llisos

L’atleta de l’Esportiu Penedès, Jazmin Romeu, ha aconseguit aquest cap de setmana proclamar-se campiona de Catalunya de 60 metres llisos en pista coberta en el campionat celebrat a Sabadell. A més, Romeu també ha signat un nou rècord de Catalunya de la prova deixant-lo en un temps de 7’54”. L’anterior marca estava en possessió de l’atleta internacional, Jael Bestué des de l’any 2017.

Romeu ja es va imposar a les semifinals amb molta autoritat marcant un registre de 7’64”, que millorava en una centèsima la seva millor marca de sempre i, a més, significava un nou rècord comarcal de tota la història. Les bones sensacions de les semifinals, es van refrendar a la gran final. Jazmin Romeu va fer una molt bona sortida i, amb un ritme inabastable per les rivals, va creuar la línia de meta en primera posició batent el rècord català de categoria sub-18.

Es tracta d’un nou pas endavant de Romeu que s’està consolidant com una de les grans promeses de l’atletisme penedesenc i català dels propers anys. El seu nom s’afegeix a la cada vegada llista més gran d’atletes comarcals que estan fent història, tant en categoria absoluta com en categories de base.

Per la seva banda, Blanca Weber (Esportiu Penedès) va completar les prestacions comarcals obtenint la medalla de plata en el salt de llargada amb un millor intent de 5.38, que és el seu segon millor salt personal des de sempre.

També et pot interessar

Comentaris