El 99’4% de la colla tira endavant la memòria i els comptes dels Castellers de Vilafranca

27/02/2023 - 16:32h

L’assemblea dels Verds va aprovar pràcticament per unanimitat la gestió del 2022 i el projecte pel 2023 i la colla es marca com a objectiu arribar als mil associats

Dissabte, els Castellers de Vilafranca van celebrar l’Assemblea General Ordinària de la colla, amb la participació de més de 160 castellers i castelleres. Durant l’Assemblea, la Junta Directiva de la colla va fer un repàs a la memòria d’activitats i a l’estat dels comptes del 2022 i van explicar el projecte d’activitats i el pressupost pel 2023. Val a dir que la d’aquest 2023 serà l’última temporada encapçalada per la candidatura de Sisco Benet i Carles Mata com a cap de colla i president, respectivament.

Pel que fa el 2022, els aspectes més destacats van ser el retorn complet a la normalitat de la colla i a tota la seva activitat, així com els resultats castellers. Es va destacar haver aconseguit la millor actuació a la diada de Sant Fèlix, la victòria al Concurs de Castells de Tarragona i la consecució del primer pilar de 9 amb folre, manilles i puntals carregat de la història a la diada de Tots Sants.

De cara al 2023, els objectius són, entre d’altres, continuar essent la colla capdavantera del món casteller, tant a nivell casteller, com també a nivell social. En aquest sentit, es vol arribar a la xifra de 1.000 socis i sòcies de la colla. També es van presentar les diferents actuacions que es volen fer a la seu social de la colla, Cal Figarot, i es va explicar el calendari de la temporada. 

Una imatge de l’assemblea d’aquest dissabte passat | Fotos: FÈLIX MIRÓ

Amb un 99’4% dels vots a favor, l’assemblea de la colla va aprovar tant la memòria i els comptes del 2022, com el projecte d’activitats i el pressupost pel 2023.

Amb l’Assemblea General Ordinària, els Castellers de Vilafranca donen el tret de sortida a la temporada 2023. Els assaigs començaran aquest divendres 3 de març a dos quarts de 10 de la nit i la primera actuació serà el proper 18 de març a l’empresa Joan Cortiada, a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris