L’Atlètic Vilafranca es classifica pel play-off d’ascens a Primera Catalana

26/02/2023 - 16:49h

El triomf davant el Gavà (2-0) certifica l’èxit vilafranquí

L’Atlètic Vilafranca ha aconseguit la classificació matemàtica per a disputar el play-off d’ascens a Primera Catalana certificant d’aquesta manera l’excel.lent temporada que està duent a terme. Els atlètics van superar el Gavà al municipal de Vilafranca (2-0) i amb aquests tres punts, ja s’han assegurat una de les tres primeres places del grup 3B de Segona Catalana.

El triomf davant el Gavà es va concretar amb les dianes de Sergi Villegas (8′) i Adri Nuevo (73′). Ara mateix, l’equip de Parxi Atsarà és tercer del subgrup amb 38 punts, a només dos del líder Sitges, que en té 40. L’Espluguenc, que és quart, només acumula 29 punts a falta de dues jornades per finalitzar la primera fase del campionat i, per tant, ja no té cap mena d’opció de desbancar els penedesencs.

Al play-off d’ascens, l’Atlètic Vilafranca es trobarà als seus dos acompanyants del seu subgrup (Sitges i Cubelles) i a tres rivals procedents del subgrup 3A. D’aquest subgrup 3A, el Gornal està classificat i els altres dos equips, sortiran del quartet que formen Sporting Gavà (31 punts), Sant Ildefons (30 punts), Marianao Poblet (27 punts) i Terlenka (26 punts).

En aquesta segona fase, es mantindran els punts obtinguts a la primera i acabaran ascedint a Primera Catalana els tres primers classificats, a més dels millors quarts de tots els subgrups de la província de Barcelona. Tal i com estan les coses, l’Atlètic tindrà moltes opcions de lluitar per aquest salt de categoria que seria històric. A excepció del Gornal, que ara mateix suma 46 punts i sembla un esgraó per damunt de la resta, els rivals dels vilafranquins estan en un nivell similar i amb un número de punts també molt igualat. Sitges i Cubelles seran, probablement, els rivals a batre en el play-off.

També et pot interessar

Comentaris