Les Cabanyes inaugura la remodelació del camp de futbol amb una jornada festiva

23/02/2023 - 11:58h

També es presentaran els diferents equips de futbol base

Aquest dissabte a la tarda s’inaugura formalment la reforma del camp de futbol municipal de Les Cabanyes. Durant els últims mesos, s’han dut a terme els treballs d’ampliació de la zona de vestidors i de millora de totes les dependències administratives i auxiliars del recinte. El projecte s’emmarca en el procés de transformació del camp que va començar fa cinc anys amb la col.locació de gespa artificial o l’habilitació d’una graderia per al públic.

La jornada festiva d’inauguració començarà a les 4 de la tarda amb el partit de lliga de la jornada 20 de Tercera Catalana entre l’equip local i el Torrellenc. Un cop acabat l’enfrontament, al voltant de les 6 de la tarda, està prevista la presentació dels equips de futbol base del club i, posteriorment, la de l’equip sènior. Dseprés arribarà el torn dels parlaments, amb l’alcalde de Les Cabanyes, Agustí Vallverdú, al capdavant. Igualment, està previst un homenatge a una persona vinculada amb l’entitat i el sorteig d’una panera. La inauguració finalitzarà amb un refrigeri per tots els assistents.

Un cop estrenada la remodelació de la reforma del recinte, un dels últims problemes que quedarà pendent de resoldre és el de l’aparcament. Les obres han fet perdre algunes places d’estacionament i els voltants de la instal.lació estan plenes de vinyes que fan impossible deixar els vehicles. De fet, amb la previsió de molta assistència a la inauguració d’aquest dissabte, s’habilitarà una zona especial d’aparcament al costat del centre cultural i lúdic del poble.

També et pot interessar

Comentaris