Calafell comença a preparar la logística de l’organització de la Copa del Rei 2023

22/02/2023 - 19:54h

El pavelló Joan Ortoll augmentarà en 300 places la seva capacitat

L’Ajuntament de Calafell, la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) i el Club Patí Calafell estan treballant ja en tots els aspectes logístics vinculats amb la disputa de la Copa del Rei entre els dies 2 i 5 de març. La junta de seguretat del municipi també s’ha reunit aquesta setmana per dissenyar el pla d’actuació de cara als quatre dies de durada de la competició.

Un dels aspectes organitzatius més importants és l’ampliació prevista de l’aforament del pavelló municipal Joan Ortoll. Està previst que el recinte guanyi al voltant de 320 places i la seva capacitat per acollir la Copa, passi dels 530 als 850 espectadors. S’habilitarà una graderia de 170 cadires darrera de la porteria del bar, una segona estructura amb 60 places a la graderia oest (la més propera al pàrquing) i dues fileres amb 100 places damunt de la zona de la llotja presidencial. Hi haurà places reservades pels jugadors de la Mini Copa que es disputarà de manera paral.lela a la copa “gran”.

Més enllà d’aquesta ampliació, també s’han aprovat els preus pel públic. Les entrades per presenciar les semifinals del dijous 2 (Noia-Voltergà i Liceo-Caldes) i divendres 3 (FC Barcelona-Igualada i Calafell-Reus Deportiu) costaran 15 euros. Les de les semifinals del dissabte 4 i de la final del diumenge 5, valdran 20 euros.

Igualment, a la zona del pàrquing s’habilitarà una “Fan Zone” pel públic i per totes les persones que vulguin en la que hi hauran inflables i “Food-trucks”. L’objectiu és que la Copa del Rei es converteixi en una festa per tots els veïns i veïnes de Calafell més enllà de la disputa de la competició propiament dita.

També et pot interessar

Comentaris