El vilafranquí Ibrahim Chakir, primer espanyol a la marató de Sevilla i mínima pel Mundial

19/02/2023 - 21:05h

L’atleta signa un temps de 2.09.16 i estarà a la cita de Budapest

L’atleta vilafranquí del Club Bikila Atletismo, Ibrahim Chakir, ha signat una marató de Sevilla espectacular. Chakir ha estat el primer espanyol a la línia de meta (20è a la general) i, a més, amb un temps de 2h09’16” ha aconseguit la mínima per a participar a la prova de marató del Mundial d’Atletisme de Budapest que es disputarà a la capital d’Hongria entre el 19 i el 27 d’agost.

La mararó de Sevilla l’ha guanyada l’etíop, Gadisa Birhanu Shumie (2h04’59”), seguit dels seus compatriotes Kebede Tulu Wami (2h05’19”) i Mekuant Ayenew Gebre (2h05’24”). El vilafranquí Chakir ha rendit a un gran nivell des de la sortida i ha acabat a la vintena posició com a millor espanyol. Chakb Lachgar (Bikila Atletismo) i Daniel Mateo (Independent) han estat el segon i tercer atletes estatals a l’arribada en els llocs 33 i 35.

Ibrahim Chakir va córrer la seva primera marató oficial fa menys d’un any i en aquest curt periode de temps, s’ha convertit ja en una figura de l’especialitat. De fet, és l’actual subcampió d’Espanya de l’especialitat, segona posició en la que va ser la seva primera marató

També et pot interessar

Comentaris