Jennifer García, candidata de Valents a l’alcaldia de Calafell

16/02/2023 - 18:00h

Aquesta advocada i empresària va participar en la coalició electoral Convergents-Centrats a la Província de Tarragona

Jennifer García, que l’any 2019 va participar a la coalició electoral Convergents-Centrats a la Província de Tarragona, serà la candidata de Valents a l’alcaldia de Calafell.

La candidata de Valents ha afirmat que “una de les nostres prioritats serà acabar amb les ocupacions de propietats privades així com amb el top manta. La seguretat dels ciutadans de Calafell ha de ser una de les principals preocupacions dels governants” i ha afegit “ampliarem la plantilla de policia local d’acord amb la densitat de població actual”.

“Treballarem per aconseguir la gratuïtat dels peatges de la C-32 per als residents, crearem una nova línia d’autobús que connecti les zones comercials de Calafell i Segur i també un autobús llançadora, en hora punta, directe a Barcelona”, ha declarat també Jennifer Garcia.

Per a la candidata de Valents, la qüestió educativa és un pilar fonamental, és per això que ha remarcat la necessitat d’ampliar l’oferta de cicles formatius, l’escolar de 0 a 3 anys i una nova escola bressol municipal a Segur, així com el ‘Projecte Escola de Música a la Masia Can Rion’.

Les voreres i els carrers de Calafell “necessiten una revisió i renovació urgent”, ha reclamat García. També ha volgut remarcar la necessitat de crear nous parcs infantils a Segur de Calafell ia les urbanitzacions, “abandonades, massa vegades, pels governs municipals”.

Dades

Jennifer García Mateo és empresària, advocada en exercici, administradora de finques col·legiada en exercici i directora del departament de comunitats de propietaris en unes finques.

És llicenciada en dret per la UB, especialitzada en Dret Civil i del 2011 al 2019 va ser procurat de Tribunals en exercici a les poblacions de Barcelona, ​​Vilanova i la Geltrú, Vilafranca del Penedès i el Vendrell.

Ha participat a Llaguts Calafell, al programa juvenil a Calafell Ràdio i al Banc d’Aliments. Va participar, el 2019, a les eleccions municipals a través de la coalició Convergents-Centrats. Es declara també apassionada de la literatura catalana i castellana, de les passejades al mar i la muntanya i de gaudir de la família.

També et pot interessar

Comentaris