Els clubs de futbol del Vendrell es tornen a posicionar contra l’homofòbia

16/02/2023 - 12:39h

S’adhereixen a la campanya municipal “El Vendrell amb orgull”

Els clubs de futbol i futbol sala del Vendrell es tornen a adherir aquest any a la campanya “El Vendrell amb orgull” per posicionar-se contra l’homofòbia en el món del futbol. Es tracta d’una iniciativa de l’ajuntament vendrellenc que es realitza coincidint amb el Dia Internacional contra l’Homofòbia a l’Esport, que es commemora cada 19 de febrer.

Fins a 62 equips de la Unió Esportiva Tancat, el Club d’Esports Vendrell, l’Escola de Futbol Base El Vendrell i del Futbol Sala El Vendrell, lluiran en els seus partits d’aquest cap de setmana un braçalet amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí i el lema de la campanya, “El Vendrell amb orgull”. Seran des de les formacions amateurs dels respectius clubs, fins els equips de base.

Els regidors de l’ajuntament Christian Soriano i Rubén Gracia, acompanyats de jugadors i directius dels clubs locals, van presentar la iniciativa al camp de futbol de la capital del Baix Penedès. Durant l’acte es van repartir alguns dels braçalets que es veuran durant el cap de setmana als camps. L’any passat ja es va dur a terme aquesta mateixa iniciativa amb un destacable èxit d’implicació i participació per part dels clubs vendrellencs.

A més, el passat novembre, el Vendrell també es va posicionar contra la decisió de la FIFA de prohibir als equips que van participar al Mundial de Qatar, la possibilitat de lluirels braçalets amb els colors de la bandera de l’Arc de Sant Martí.

També et pot interessar

Comentaris