Primera novel·la publicada per la calafellenca Ana Lorente

14/02/2023 - 13:00h

‘En tierra de brujas’ enceta una nissaga literària de l’autora resident a Segur de Calafell

Fa unes setmanes que ha sortit a la venda la primera novel·la de la calafellenca Ana Lorente, titulada ‘En tierras de brujas’ (Ed.Letrame) i que és la primera obra d’una nissaga literària.

Resident a Segur de Calafell i llicenciada en biologia per la UAB, Lorente treballa al celler de Família Torres a Pacs del Penedès i és escriptora per afició. Gran seguidora dels llibres d’Stephen King i de la seva manera d’evocar terror psicològic en cada relat, diu que té una especial preferència per la seva saga La torre oscura.

A més, Ana Lorente es declara amant de la ciència ficció en totes les seves vessants i també és aficionada als videojocs de roll.


Primer llibre
En tierras de brujas és, com apuntàvem, el primer llibre que publica Ana Lorente, aficionada a l’escriptura des que estudiava a primària i també autora de dibuixos fet amb intel·ligència artifical per il·lustrar alguns escenaris i personatges d’aquesta història.

Els acostuma a penjar al perfil d’instagram @entierradebrujas.

Pel que fa a la sinòpsi d’aquesta obra, s’hi expliquen dues històries que, encara que estiguin separades en el temps i en l’espai, tenen molt a veure. Així, la primera comença a principis del segle XVII, quan Verónica es trasllada amb la seva mare a un poblet de muntanya anomenat Espot.

Sap que està destinada a ser una poderosa bruixa després del despertar de la seva màgia, però l’únic que vol és ser normal com la resta dels nens. Al cap d’uns anys, l’aparent normalitat que havia aconseguit es veu arruïnada per l’aparició d’una bruixa misteriosa.

Pel que fa a la segona història, se situa al començament del 2020, any de la pandèmia. Adam és un auxiliar de laboratori que està sumit a la monotonia i que sent un gran buit existencial. Després d’una experiència propera a la mort, decideix passar uns dies de vacances amb els seus amics a l’antiga casa dels avis. Però alguna cosa fora del comú els estarà esperant.

Aquest llibre es pot demanar al link de la biografia de l’esmentat perfil d’Instagram i també el pot sol·licitar qualsevol llibreria.

També et pot interessar

Comentaris