Joan Soteras guanya la repetició de les eleccions a la FCF i en continuarà sent el president

13/02/2023 - 20:30h

Soteras ha obtingut 503 vots i Juanjo Isern, 335

La repetició de les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha acabat amb el triomf de l’actual president, Joan Soteras que ha obtingut 503 vots. Per darrera d’ell, Juanjo Isern ha aconseguit el suport de 335 clubs i el tercer candidat, Pep Palacios, s’ha quedat amb només 12. Hi ha hagut dos vots nuls i 21 en blanc.

Amb aquests resultats es posa el punt i final a una tensa jornada electoral en la que, fins i tot, agents dels Mossos d’Esquadra s’han personat a les delegacions territorials del Penedès i Tarragona, entre d’altres. Joan Soteras s’ha imposat a la major part de delegacions territorials a Juanjo Isern, en especial a Girona (102-28), Maresme (40-2), Vallès Oriental (34-7), Osona (30-5) o Sabadell (28-5). A Barcelona ciutat i l’àrea del Barcelonès, també ha guanyat, però per un marge més estret (58-43). Al Baix Llobregat, igualment hi ha hagut triomf de Soteras (30-28).

En el cas de la delegació del Penedès-Garraf, la victòria ha estat de Juanjo Isern (8-34) i a la de Tarragona, també s’ha imposat el candidat de l’oposició (31-67). Els dos exdelegats territorials, Manel Duran i Josep Vives, formaven part de la candidatura de Juanjo Isern. La victòria de Joan Soteras fa que Jaume Plaza (Penedès-Garraf) i José Cosano (Tarragona) puguin continuar ocupant el càrrec que ostentaven fins fa quinze dies.

Les eleccions a la presidència de la FCF s’han repetit avui després que fa un mes el Tribunal Català de l’Esport (TCE) ordenés la repetició al detectar irregularitats en els comicis celebrats el maig de l’any passat. El candidat que va presentar la impugnació, Alex Talavera, no s’ha pogut presentar a la cita d’avui per una decisió del mateix TCE.

També et pot interessar

Comentaris