El festival Musicveu presenta aquest diumenge l’actuació de The Black Barbies

10/02/2023 - 12:00h

Una innovadora proposta musical que arriba a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer

El festival Musicveu presenta aquest diumenge a les 19 hores l’actuació de The Black Barbies, una innovadora proposta musical que arriba a l’Espai Cultural Fòrum Berger Balaguer per oferir una poderosa barreja de música negra (pop & swing, entre d’altres) i interpretada per músics de diferents procedències (Espanya, Itàlia i Àfrica), que generen un estil explosiu amb una barreja de sons i veus extraordinària.

El grup neix el 2015 amb la idea de fer arribar una proposta directa per connectar amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món, amb un directe enèrgic i una posada en escena extraordinària i inoblidable que genera una festa i incita moure el cos i a seguir el ritme durant tota l’actuació.

Amb una estètica ‘vintage’ molt cuidada, submergeixen el públic en una entusiàstica atmosfera de sorpresa, alegria i complicitat, que fa que esdevingui més que un concert.

The Black Barbies és igual a un show dinàmic i molt de ritme, una festa des del principi fins al final que no deixa a ningú indiferent.

Cal recordar que una part de la recaptació del festival anirà a parar a la investigació del càncer infantil de la mà de la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer.

També et pot interessar

Comentaris