Juanjo Isern presenta a Vilafranca la seva proposta per presidir la Federació Catalana de Futbol

09/02/2023 - 14:08h

El candidat va estar acompanyat de l’exdelegat, Manel Duran

La seu dels Castellers de Vilafranca va ser l’escenari triat per Juanjo Isern per presentar davant els clubs penedesencs la seva candidatura a les eleccions a la presidència de la Federació Catalana de Futbol que se celebren aquest proper dilluns. Presidents i membres de diversos clubs de futbol i futbol sala van aplegar-se a la sala Oriol Rossell per seguir de primera mà les explicacions del candidat.

Juanjo Isern va estar acompanyat per l’exdelegat de la FCF al Penedès-Garraf, Manel Duran, que en aquests nous comicis es presenta formant part de la candidatura del que va ser, en el seu dia, el president del CE Europa. Duran va voler deixar clars els motius pels quals ha decidit adherir-se a la candidatura d’Isern. L’exdelegat va assenyalar que el canvi de rumb que havia experimentat el candidat Alex Talavera en els últims mesos, havia provocat la seva decisió.

Per la seva banda, Juanjo Isern va insistir en la necessitat de donar un tomb a l’actual FCF i va posar l’accent en proposar que “una insitució com la Federació Catalana de Futbol no pot ser una gestoria, sino que ha de ser un referent”. També va valorar de manera molt positiva la incorpració de Manel Duran i d’altres persones de la candidatura d’Alex Talavera a la seva proposta. “El nostre equip ha sumat qualitat humana i experiència amb aquestes incorporacions”, va reblar. Va afegir, igualment, que “els presidents dels clubs han de manar a la FCF, han de ser els protagonistes del dia a dia perquè són ells els que coneixen la realitat i porten el pes de les entitats”.

Les eleccions de la FCF es repeteixen dilluns després de la resolució que va adoptar fa un mes el Tribunal Català de l’Esport (TCE). El tribunal va detectar irregularitats en les votacions de 175 clubs i per aquest motiu va obligar a la repetició dels comicis que s’havien celebrat el maig de l’any passat.

Finalment, seran tres els candidats que opten al càrrec. L’actual president, Joan Soteras, Juanjo Isern i Pep Palacios. Alex Talavera ha estat descavalcat de la carrera pel Tribunal Català de l’Esport (TCE) per raons d’il.legibilitat. Les urnes estaran obertes dilluns entre les 10 del matí i les 7 de la tarda. Es podrà exercir el dret a vot a les delegacions federatives de Vilafranca (els clubs del Penedès-Garraf) i Tarragona (els clubs del Baix Penedès).

També et pot interessar

Comentaris