Sis medalles per l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova al campionat de Catalunya infantil

08/02/2023 - 16:03h

Aina Ferrando i Aarón Cabrera van aconseguir l’or

El pavelló municipal del Vendrell va ser l’esecnari del campionat de Catalunya de Judo en categoria infantil, amb la participació de 7 judoques de l’Escola de Judo Vilafranca-Vilanova que van acabar obtenint 6 medalles (2 d’or, 2 de plata i 2 de bronze).

En categoria masculina de -38kg , Victor Cabezas va guanyar tots els seus combats amb autoritat, cedint només a la final i pujant així al segon esgraó de podi i penjant-se una meritòria medalla de plata. Per la seva banda, Guillem Ferrer va caure a semifinals enfront el que seria, finalment, campió de la categoria. Ferrer va guanyar després el combat de repesca que li va permetre aconseguir la medalla de bronze .

En categoria masculina -60kg, Aarón Cabrera no va perdonas i es va proclamar campió guanyant tots el seus combats i certificant el campionat de Catalunya. En aquesta mateixa categoria, Marc Manzanares, va perdre el combat que l’hagués classificat per a la fina. Amb tot, va guanyar el seu combat de repesca aconseguint, d’aquesta manera, pujar al tercer esglaó del podi .

En -55kg masculí, Jordi Magre, tot i dominar el seu primer combat, no va poder ni amb el següent, ni tampoc amb el de repesca, quedant així fora de les opcions de medalles.

En categoria femenina en -52kg, Aina Ferrando va imposar-se en tots el seus combats i es va proclamar campiona de Catalunya. Ala mateixa categoria, Yousra Abbou va perdre la final amb la seva companya de club i va acabar pujant al segon esgraó del podi proclamant-se subcampiona de Catalunya.

També et pot interessar

Comentaris