Es presenta Alternativa per l’Arboç, nou projecte polític liderat per Olga Navarro

La candidatura d’Alternativa per l’Arboç
08/02/2023 - 18:00h

Més d’un centenar de persones es van aplegar en la presentació del partit arbocenc que concorrerà a les properes eleccions municipals

Divendres es va presentar a l’equipament de Can Freixas, amb l’assistència d’unes 150 persones, Alternativa per l’Arboç, un nou projecte polític de cara a les eleccions municipals i que, liderat per Gabriel Curieses com a president, l’encapçala l’actual regidora de Junts, Olga Navarro, com a cap de llista.

L’acte va iniciar-se amb la reproducció d’un vídeo explicatiu del projecte i va ser conduït pel periodista Jordi Ribé.

Olga Navarro i Gabriel Curieses van encetar les seves intervencions exposant l’objectiu de la formació i el perquè de la seva creació. “Ens hem trobat gent del poble, de sempre i diversa, de diferents entitats i ideologies, però amb les mateixes problemàtiques i un objectiu comú”, va recalcar Curieses.

Per la seva banda, Navarro expressava la “necessitat d’un canvi al municipi” i “la convicció de fer un altre tipus de política amb un projecte de futur i progrés per a l’Arboç”.

Maria Fernández i Adrián Curieses van acompanyar les cares visibles del partit en un acte informal on el públic també va participar i dir la seva.

Alternativa per l’Arboç es va registrar com a nou partit polític el passat desembre; així i tot, “fa un any que una desena de persones es reuneixen setmanalment per construir un partit que va més enllà de sigles i se centra en el municipi”, assegurava Gabriel Curieses.

Durant l’acte, que segons el nou partit comptava amb cares joves i no tan joves i on la paraula “il·lusió” va ser la més utilitzada pels seus organitzadors, es va parlar del repte de construir “un municipi de progrés, obert i amb valors”, manifestava l’alcaldable Olga Navarro.

Per altra banda, Adrián Curieses i Maria Fernández van reforçar la idea que Alternativa per l’Arboç “ha de construir-se amb la participació de tots els veïns i veïnes del municipi”. La metodologia que planteja el nou partit municipalista és la convocatòria de sessions temàtiques, on “escoltar i debatre les inquietuds de la població amb l’objectiu de crear un programa realista”, exposava Fernández.

Gabriel Curieses va dir de la cap de llista que una persona “preparada, amb experiència i de l’Arboç”.

De la seva banda, Olga Navarro entomava el repte “il·lusionada i decidida per fer de l’Arboç un municipi plural i participatiu, on tothom pugui crear el seu projecte de vida”.

També et pot interessar

Comentaris