Cal Blay inverteix 3 milions d’euros en comprar i transformar l’Hotel Font de la Canya

07/02/2023 - 18:01h

L’allotjament, ubicat a Avinyonet del Penedès, té vuit habitacions i un jardí de 3.000 m2 que pot acollir fins a 300 comensals

El Grup Cal Blay ha invertit prop de tres milions d’euros en la compra i transformació d’una espectacular finca a Avinyonet del Penedès en un exclusiu hotel i espai a l’aire lliure per a la celebració de casaments i grans banquets únic al Penedès. L’han batejat amb el nom d’Hotel Boutique Font de la Canya, en al·lusió al jaciment iber descobert fa pocs anys dintre de la pròpia finca i on els experts situen l’origen del vi a Catalunya.

L’allotjament, amb prop de 1.800 m2 construïts, disposa de 8 habitacions dobles àmplies i exclusives, terrasses, sales de reunions, menjadors, una sala d’estar amb llar de foc, espais compartits i una piscina interior climatitzada.

L’hotel estarà obert tots els dies de la setmana en règim d’allotjament, allotjament + esmorzar, mitja pensió o pensió complerta. Totes les reserves inclouen l’ús de tots els serveis extres de l’hotel, com la piscina climatitzada, la pista de pàdel o bicicletes elèctriques per fer rutes per l’entorn. L’hotel ofereix un ambient exclusiu i acollidor amb l’objectiu que els hostes “se sentin uns privilegiats, però com a casa”, segons assenyala Santi Carda, director general del grup.

L’hotel està envoltat d’un espectacular jardí de més de 3.000 metres quadrats que s’ha adaptat per acollir casaments i grans celebracions. Amb vistes privilegiades a un entorn de vinyes i a l’imponent massís de Montserrat, el jardí disposa d’un espai per acollir les cerimònies civils, una piscina exterior, fonts que s’il·luminen de nit i un espai polivalent cobert amb capacitat per a més de 300 comensals.

Les antigues quadres dels cavalls s’han reconvertit en un complement de l’allotjament amb una trentena de llits i lliteres pensats per a la gent més jove, amb unes dutxes exteriors compartides. Just al costat d’aquest espai hi ha una pista de pàdel a disposició dels hostes de l’hotel, i un punt de recàrrega de bicicletes elèctriques a disposició per poder fer rutes cicloturístiques per l’entorn.

L’acte d’inauguració del nou Hotel Boutique Font de la Canya va tenir lloc divendres passat amb l’assistència d’un centenar de convidats, entre ells la directora general de Turisme de la Generalitat, Marta Domènech, i l’alcalde d’Avinyonet del Penedès, Cèsar Herráiz. El director general del Grup Cal Blay, Santi Carda, va assegurar que l’Hotel de la Font de la Canya “és la cirereta” com culmina el projecte d’expansió del grup en la seva aposta per l’enoturisme.

També et pot interessar

Comentaris