El conductor d’un camió ha mort atropellat a l’AP-7 a Castellet i la Gornal

07/02/2023 - 12:52h

Per causes que encara s’estan investigant, el conductor del camió ha mort atropellat per un altre camió

El Servei Català de Trànsit ha informat que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’autopista AP-7, al punt quilomètric 203,5 a Castellet i la Gornal. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.45 h.

Per causes que encara s’estan investigant, el conductor d’un camió ha mort atropellat. Segons primeres informacions, el conductor d’un camió avariat al carril dret de la via i que es trobava fora del vehicle, ha estat atropellat mortalment per un segon camió. El conductor del segon camió ha resultat ferit lleu i l’han traslladat a l’Hospital de Vilafranca.

Arran de la incidència, s’han activat vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a la incidència viària, la via ha quedat tallada durant un quart d’hora i, en aquests moments, només hi ha un carril obert en sentit nord i cues de 8 km.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d’Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l’any per oferir-los un servei d’orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S’hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.

També et pot interessar

Comentaris